PDA

View Full Version : НОВИЙ КОНСУЛ

Consul
08-06-2007, 01:04
Вітаю.
Закінчується термін мого довготермінового відрядження до Фінляндії. Сподіваюсь що я гідно представляв інтереси України на холодній фінській землі.
З середини червня ц.р. консулом працюватиме Рубашов Юрій.
Можу порадити частіше відвідувати сайт Посольства www.ukraine.fi або дізнаватися інформацію за телефоном (09) 22890072.
Відгуки на мою роботу вітаються.
Консул,
В’ячеслав Пальчук.

Kyiv4ever
08-06-2007, 02:29
Славко, велика подяка за твоє відношення до роботи та всіх нас! Нажаль не встиг завітати до твого від"їзду, так що доведеться цього разу міняти паспорта у нового консула :) Ось відразу і побачимо як швидко він працює :) Залишається лише побажати гарної та швидкої кар"єри, та повернення до нас у ранзі посла :) На все найкраще!

Kaleva
08-06-2007, 03:19
Вот это да!

Если это не пуля (в смысле автора сообщения), то нынешний украинский консул заслуживает уважения уже только за то, что вот так взял и написал на этом форуме. Да еще и отзывы о своей работе приветствует.

Так держать!

Veonika
08-06-2007, 08:10
В’ячеслав Пальчук, дякую i я за вашу роботу. Саме приемне- це те, що справи можна вирiшувати на українськiй мовi та з приемною людиною. "Це ви згубили паспорт?" :)

Pokryshkin
09-06-2007, 14:38
Вітаю.
Закінчується термін мого довготермінового відрядження до Фінляндії. Сподіваюсь що я гідно представляв інтереси України на холодній фінській землі.
З середини червня ц.р. консулом працюватиме Рубашов Юрій.
Можу порадити частіше відвідувати сайт Посольства www.ukraine.fi або дізнаватися інформацію за телефоном (09) 22890072.
Відгуки на мою роботу вітаються.
Консул,
В’ячеслав Пальчук.

В’ячеслав, велика подяка! Сподiваюсь, що Ви - нове поколiння держслужбовцiв, а не виключення з правил. Успiхiв в кар'єрi, здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині!

federajj
13-06-2007, 12:52
ОЙ! а мы уже так к Вам привыкли! :)

Спасибо огромное за отличную работу!!! не передать словами уважение и благодарность!
В НАШЕ посольство всегда было приятно обращаться , т.к всегда находишься в полной уеренности , что тебе действительно помогут! :)

Надеюсь "наследник" будет достойным! ;) :D

IKO
13-06-2007, 13:01
ОЙ! а мы уже так к Вам привыкли! :)

Спасибо огромное за отличную работу!!! не передать словами уважение и благодарность!
В НАШЕ посольство всегда было приятно обращаться , т.к всегда находишься в полной уеренности , что тебе действительно помогут! :)

Надеюсь "наследник" будет достойным! ;) :Д

Полностью согласен

Deniska
13-06-2007, 13:59
Слава, від себе персонально хочу сказати велике тобі дякую,

за твою працю, за вміння товарищувати, за допомогу як українцям так і товариству.

Хочу побажати тобі великих починань, та карьерного зростання в Україні, та великі вітання від мене, твоїї красуні дружині, та чудовому при чудовому малюку.

five
03-07-2007, 14:11
В’ячеслав, велика подяка! Сподiваюсь, що Ви - нове поколiння держслужбовцiв, а не виключення з правил. Успiхiв в кар'єрi, здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині!

na 100% zgoden !!!!!!!! Slavko, schuro djakuemo za vidnoshennya dol nas !!!!!!!!!!!!

vsih blag tobi i roduni !!!!!!!!!!!