PDA

View Full Version : Политика в канун Нового года

olegkio
28-12-2007, 11:45
Привит Всем.

Я поздоровляю всмх з Финським Риздвои и наступаючим Новим роком.
Але хотилося поговорити трохи про политику. А тут тут у нас зараз вси празднують, а на ридний Украини таки идут баталии. :)
Мене цикавить думки про призначення Боратиревои на секретаря РНБО. Чому и про що це свидчить:
1. Розумний хид Ющенко, щоб розвалити партию Регионив?
2. Протириччя в команди оранжевих? И Юогатирбова реальна протидия Тимошенко?
Ситуция така як призначення в свий час Порошенко.
3. А для чого це Богатирьовий?

Яки думки, може цикави материали? А то чомусь не можу зрозумити ихних баталий. Я то наприклад поки не бачу позитиву в вчинках Тимошенко.

Pokryshkin
28-12-2007, 15:28
...
Яки думки, може цикави материали? А то чомусь не можу зрозумити ихних баталий. ...
Це все зветься "доросла политыка". :)

Kyiv4ever
29-12-2007, 11:07
здається мені, що Богатирьова втомилась сидіти в тіні Януковича - настав час міняти лідера, бо Янукович звичайно карта сильна, але ніяк не виграшна і потихеньку ПР починає це усвідомлювати. Наступні вибори є президентські і всім вже зрозуміло, що Януковичу їх не виграти, бо від ПР потрібна кандитатура, до якої Центр та Захід зможуть віднестись хоча б нейтрально. З іншого боку Ющенко завжди підкреслював, що він президент всєя України, і таки намагається весь час знайти якісь компроміси і залучити представників всіх партій до активної работи. Тому це рішення на мій погляд досить послідовне та логичне для нього, ще один доказ тому, що він володіє ситуацією.

Щодо Тимошенко, то коаліція молодці, що змогли швидко домовитися, вибрали владу та проголосували за бюджет. Подивимося зараз як піде робота. Єдине розчарування для мене було з приводу необрання Гриценка міністром обони, але можливо інших варіантів просто не існувало. Не виключаю можливості, що за кілька місяців він таки займе своє крісло, коли Єханурову знайдеться інша робота. Але, як завжди, результат все покаже.