нужен работник с рус языком
вот еще с мол.фи тут нужен работник с рус языком
Matkamuisto- ja lahjatarvaramyymälän vastaava, Svetlana Siimpoeg Tmi, Helsinki Työteht. kuvaus.: Tarjolla olisi lahjatavaran ja matkamuistomyymälän myymälävastaavan tehtävät Helsinkin keskustassa piakkoin avatavassa liikkeessä. Työnkuvaan kuulu kaikki myymälän tehtävät. Itsenäinen työ. Vaatimuksena on hyvä kieliosaaminen, mielellään venäjä ja englanti. Soita tai kirjoita niin keskustelemme tarkemmin. Venäjänkieliset yhteydenotot osoitteeseen svetlana.siimpoeg@rambler.ru ja suomenkieliset osoitteeseen madis.siimpoeg@netti.fi Yhteystiedot Madis tai Svetlana Siimpoeg, Puh: (+372) 5139640 ja +372 56602385 (venäjäksi) Työpaikan osoite Helsinki, 00100 HELSINKI Palkkaus sop. mukaan Työ alkaa sop. mukaan Työaika kokopäivätyö Työn kesto yli 12 kuukautta Haku päättyy 01.03.2008 Ilmoitus jätetty 01.02.2008 Ilmoitusnumero 6874807 |
все русские уже на работе:))) иностранци учите РУССКИИ!!!:)))
|
Я по фински не понимаю. НО ищу работу в Финляндии :)
|
Цитата:
Телефоны эстонские |
ну и что может у них основное место дислакации эстония, мне например приятно что на сайте время от времени появляется такая инфа.
а если кто языка не знает может и попросить за себя позвонить и расспросить все. не все же вам на блюдечке с голубой каемочкой) |
Цитата:
Kristinka, Вы просто чудо! Большое спасибо, что скидываете такую информацию!! |
esli nuzen raotnik s rus.jazikom nado pisat po rus.
|
Цитата:
зачем? тода будут звони тбез финского язqка )))) телефонq естонские, поетому позвонил , может облегчил зизн кому-то ) если кому интересно, то сейтсас персонал набран но будут открqват ейсо магазин в марте. так сто слите цв и вас будут имет ввиду. |
Часовой пояс GMT +3, время: 01:13. |