Просмотр одиночного сообщения
Old 19-11-2007, 16:34   #36
olegkio
Пользователь

Проживание: Klaukkala
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от biologist
Я 2 місяць в навчаюсь в Фінляндії, і позитивне враження від країни тривало лише перший тиждень. Зараз я не можу для себе знайти майже нічого привабливого в цій країні (за винятком, звичайно, природи). Перш за все це пов'язано з небалакучістю і потайністью місцевих мешканців. Але розумію, що не зможу прожити тут кілька років, як цього вимагає моє навчання, якщо ця країна не буде у мене викликати позитивних вражень і почуттів. Можливо, якщо я побачу інші точки зору, я зможу змінити свою думку :-).

Я не зрозумив, а що ти чекав вид краини? Тоби не подобаеться стабильнисть в економици? Зваж цини на продукти на Украини вже таки як тут. А зарплати и пенсии не ростуть особливо? Тоби не подобаютеться привитливить и хороше ставлення до тебе як людини? А не хамство наших чиновникив, таможенникив и прочого так називаемого державного люду на Украини? Тоби не подобаеться те що тут люди поступають за знання и отримують оцинки за знання? Тоби не подобаються гуртожитки, чисти вулици, хороша екология? Хорошм товари за нормальною циною, а не турецький ширпотреб? А замкнутисть, так не знаю. Я працюю наприклад зараз з украинцями. Не скажу, що вони таки вже балакучи. Ти приихав в иншу краину, з иншим менталитетом. И нормально, що не все зразу сприймаеться. Хоча украинська душа на розпашку то взагали не завжди щира. И взагали два мисяци то малий срок. Нормально привикнеш не менше ниж через пивроку. Сам недавно прошов через це. А потим зиздь на Украину. Проидеш в наших маршрутках, таможенник з нахабною физиономиею до тебе пидийте в тихаря и спитае, а що там везеш. Як по мене нормальна цифилизована краина. От жинки то тут дийсно симпатии не викликають. До украинських дийсно далеко. Хоча познайомитись можна. А взагали в институтах тут багато навчаеться иностранцив. Спилкуйся.

0

0