Просмотр одиночного сообщения
Old 25-11-2007, 20:40   #59
olegkio
Пользователь

Проживание: Klaukkala
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от biologist
Вибачте, а хіба хтось збирається лишатись тут на ПМЖ? Невже Ви вважаєте, що можна бути щасливим, лишивши назавжди рідну країну? Вимушена еміграція - то сучасна трагедія українського народу.
Цікаво читати пости, що принижують нашу батьківщину. Щодо мене, то я навпаки тут ще краще розумію, якими висококультурними та духовно багатими є Україна та українці.
Інше питання - невже насправді украінські емігранти в Фінляндії на вміють балакати та грамотно писати рідною мовою? Наскільки я розумію, більшість народилася на Україні а не в Фінляндії.
Я вважаю, що розвиток рідної країни треба починати з власного розвитку.

Напевне Украину нихто не збираеться принижувати. Просто то швидше биль людини яку принизила держава, вирнише влада держави. Украинци е и досить чимало. И розмовляють нормально и пишуть. Наприклад я зараз працюю з людьми из Харково яки розмовляють миж собою на украинський.
Украинци дийсно багата нация. А от та держава, яка е сьогодни то бидна и малокультурна. И не видно ниякого перспективи. Тому з такои держави и виизжаемо.
А що ти мав на увази висококультурна Украина, державу чи нацию?
Инколи навить питання виникае, а чому? Деж тоди наша висока культура? От вси прибалти мають культурни краини за винятком Естонии. Билоруси и то мають кращу державу.

0

0