TARJOUS
Venäläistä turkis teollisuutta kiinnostaa vakituinen erikois käsiteltyä lampaan turkin/ taljan tuonti в määrä: 10000 (ft) tuumaa kuukaudessa, ja myös erillisesti sovittuja määriä minkin turkkia. Vuosittainen määrä – lampaan taljaa 100 000 (ft) tuumaa. turkin väri tulisi olla värimallien mukainen, joka sovitaan erillisesti ennen jokaista tilausta.
Jos teitä kiinnostaa meidän tarjous, pyydämme teitä ottamaan meihin yhteyttä puhelimitse. Venäjällä 8142-76-20-74, venäjän kielellä, tai sähköpostilla
cmk@sampo.ru. Voi suomeksi.
Me olemme valmiita tulemaan luoksenne tutustuaksemme teidän teollisuuteen ja tehdä sopimus yhteisillä määrä/ hinta/ turkiksen väri ehdoilla. Pyydämme, että vastaatte tarjoukseen kohtuullisessa ajassa, sillä tarvitsemme raaka-aineet mahdollisismman nopeasti tehdäksemme talvimalliston 2008-2009.
Meidän osoite: Venäjä, Petroskoi, ul.М.Gorkogo 15.
Venäjän kielellä
КОММЕРЧЕСКОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Российскую меховую фабрику интересуют постоянные поставки полуфабриката (выделанный) овчины меховой особой обработки в объеме 10000 футов в месяц, а так же по дополнительно согласованным объемам полуфабрикат норки (выделанная). Годовой объем поставки овчины меховой – 100000 футов. Раскраска овчины по образцам и спецификации, согласно дополнительным соглашениям по каждой партии поставки.
Если Вас заинтересовало наше предложение, просим связаться с нами по тел. В России 8142-76-20-74, на русском языке, или отправить по Эл.почте
cmk@sampo.ru свой ответ. Можно на финском языке.
Мы готовы приехать к Вам на фирму для ознакомления с Вашей продукцией и заключению годового контракта при согласовании объема, цен и возможностей по покраске овчинного мехового полуфабриката. Просим не затягивать Вас с ответом на это письмо, т.к. полуфабрикат необходим для изготовления меховых изделий на зимний сезон 2008-2009г.г.