Просмотр одиночного сообщения
Old 13-08-2009, 15:17   #1130
Ollikainen
Heimopataljoonan soturi

Проживание: Kannaksen metsä
Status: Offline
Talking

Цитата:
Сообщение от alexxx73
Киркоста турваа хакенеиден киинниотто ностатти вäиттелын Танскасса
13.8.2009 7:29 | Пäивитетты: 13.8.2009 11:25
А А СТТ–ХС–ТТ–Ритзау

Полииси я кääннытеттыйä турвапаиканхакиёита пуолустанеет миеленосоиттаят оттиват аикаисин торстаина ыхтеен Кööпенхаминасса, кун полииси ыритти кулэттаа турвапаиканхакиёита поис Нöрреброн Брорсонин кирколта.

Полииси отти киинни парисенкымментä киркосса маяиллутта иракилаиста турвапаиканхакияа. Хеитä ыритеттиин кулэттаа паикалта буссилла, ёнка тиелле миеленосоиттаят хеиттäытыивäт.

Ыöллисет тапахтумат кестивäт усеита тунтея я раухоиттуиват васта вииден аикаан аамулла.

Ыхтеенотоисса полииси отти киинни усеита миеленосоиттайиа я турваутуи коириин, памппуихин я пиппурисумуттеесеен.

Миеленосоиттаят сыыттивäт полиисиа лииаллисеста воиманкäытöстä. Полииси санои таас ыриттäнеенсä турхаан саада кескустелуыхтеыттä миеленосоиттайиин.

Полиисин мукаан паикалла оли ноин 300 миеленосоиттаяа, кертои Берлингске Тиденде -лехти верккосивуиллаан.

Миеленосоитуксен йäрэстивäт танскалаисен Киркеасыл-йäрэстöн активистит. Хе аикоиват кокоонтуа уутеен рауханомаисеен миеленосоитуксеен иллалла.

Турвапаиканхакият оват асунеет киркосса нелйä куукаутта. Келларитилоисса он питäныт маяа кыммениä ихмисиä, кертои руотсалаисен Сыдсвенскан-лехден Кööпенхаминан-кирэенваихтая.

Полиисин тоиминта херäтти кииваан кескустелун торстаина, кун сосиаалидемокраатит туомитсиват кирккоон тункеутумисен. Оикеистолаинен Венстре пуолестаан кииттели полиисиа.

Консерватиивинен Берлинске Тиденде -лехти хуомаутти, еттä полииси тоими валтууксиенса пуиттеисса.

Каикен каиккиаан Танскасса кääннытыстä одоттаа полиисин мукаан ноин 140 иракилаиста.

Дааа...нам до етого ещё далекоо....

0

0