Цитата:
Сообщение от AK47
Интересна юридическая основа этого парламента. Конституция не предполагает налачие альтернативного парламента. Парламент законодательнытй орган. В принципе наличие этого парламента подрывает конституционный строй.
Если присмотреться, то по сути же это обычное R.y. - yhdistys. Коих полно в финке в виде Калинок и Малинок. Ради бога, пусть собираются и халилуят в конвульсиях.
|
Наличие Suomen lasten parlamentti и Nuorten parlamentti не подорвали конституционный строй Финляндии?
Напр.,
Suomen Lasten Parlamentti antaa 9-13 -vuotiaille lapsille vaikuttamiskanavan, mutta myös viranomaisille ja päättäjille mahdollisuuden kysyä ja selvittää erilaisia asioita suoraan lapsilta. Parlamenttitoiminnassa rakennetaan vuorovaikutusta lasten ja päättäjien välille.
Что вы так переполошились из-за названия?
Заменим слово дети на иммигрант и уберем возраст...
Suomen siirtolaisten parlamentti antaa siirtolaiselle vaikuttamiskanavan, mutta myös viranomaisille ja päättäjille mahdollisuuden kysyä ja selvittää erilaisia asioita suoraan siirtolaisilta . Parlamenttitoiminnassa rakennetaan vuorovaikutusta siirtolaisten ja päättäjien välille.
Очень страшно?
|