Просмотр одиночного сообщения
Old 29-06-2010, 12:01   #1111
элина
Гость

Проживание:
"Умайя Абу-Ханна - писатель, журналист, госслужащий музея "Атенеум", израильтянка из Палестины, христианка."

Умайя Абу-Ханна - палестинская арабка из Израиля, христианка. Постоянно критикует "белую культуру" Цитат из последней книги "Sinut": Valkoisessa kulttuurissa erotetaan erilaiset toiminnot; syödään erikseen, kuunnellaan musiikkia liikkumatta ja yskimättä, ja jos ja kun tanssitaan, on oltava selkeät askeleet. Niin sanotuissa mustissa kulttuureissa kuunnellaan konserttia ja voidaan yhtä aikaa syödä, rupatella, tanssia, liikkua, heitellä vauvaa ilmaan ja nauraa.

Мне было-бы неудобно слушать музыку при таких условиях. Да ещё бросать ляльку в воздух!
Чепуха!

Относительно парламента для иммигрантов в котором она является одним из инициаторов, это шаг в сторону тоталитаризма. Словами Коуроса, отса идеи: Idean isä, Alexis Kouros on arvostellut suomalaisia poliittisia johtajia persoonattomiksi ja sisuttomiksi. Hänen mielestä on asioita, joita kansalta ei pidä kysyä, vaan kansaa pitää johtaa. Sellainen asia on maahanmuutto.

Вот так!

0

0