Просмотр одиночного сообщения
Old 28-01-2012, 18:35   #2
0-X0
Пользователь

Проживание:
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от Mama-Mia
ЗТам будет модем в виде флэшки и сим карточка на первый месяц бесплатно. Потом через 31 день он должен будет купить новую сим карту, вставить её в модем и активировать и пользоваться ещё 31 день.
Если я всё правильно поняла, прошу помочь, как это сказать ему по фински? И какое точно название стартового пакета. И какова его стоимость?

Там, в р-киоски, сейчас есть такое предложение, до 31.01.12 : Два месяца по цене одного, флэшка включена в стоимость.

Nyt kaksi kuukautta netinkäyttöä yhden hinnalla!

Sonera Prepaid Nettitikku 29,90 € (norm. 39 €).
Nyt 2 kuukautta yhden hinnalla!

Sonera Prepaid Nettitikku -paketti sis. Nettitikun ja 1 kk (31 pv) tiedonsiirtoa kotimaassa maksimissaan 3 gigatavua kuukaudessa hintaan 29,90 € (norm.39 €).

Kun kortin aktivoi kampanja-aikana 16.12.2011-31.1.2012, käyttäjä saa 62 päivää netinkäyttöaikaa 31 päivän sijaan.

Если этого мало (3 gigatavua), есть другой пакет, он безлимитный в течении месяца, потом надо пополнять, флэшка тоже входит:

Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista 39,00 €

Saunalahti Prepaid Mobiililaajaista -aloituspaketti sisältää rajattomasti dataa yhden kuukauden ajan Suomessa.

Mobiililaajakaistalla on kahden vuoden takuu ja se on operaattorilukittu. Lukitusta ei voi purkaa. Nettitikun maksimi nopeus 3,6Mbit/s.

Paketti sisältää:
- nettitikun
- SIM –kortin, joka sisältää 1kk tiedonsiirtoa kotimaassa ja 6€ saldoa
- Käyttöohjeet, erityisehdot ja turvallisuusohjeet suomeksi ja englanniksi
- USB-kaapelin kuuluvuuden parantamiseksi

0

0