Цитата:
Сообщение от alex1962
Ось це ще одне підтвердження моїм словам-"Спасибо жителям Донбасса...." Скоро україномовних можна буде знайти хіба що в еміграції чи на Кубані, як писали вище. Але що саме дивно, що самі ж українці (маю на увазі україномовні від народження)мовчки спостерігають за цим і дуже швидко перероджуються. Я абсолютно спокійно відношусь до будь-якої мови і сам, мабудь на відміну від інших, знаю 5 мов( в тому числі і російську!). Але в мому житті ще ні разу не траплялись росіяни, які б в розмові зі мною переходили на українську мову.
Що стосується Ющенка, я б його сам за я..ця підвісив би за те що він зробив з народом і державою, але такого як зараз ще не було ніколи, навіть за Кучми.Продивіться новини, все як "сводки с фронта"-розбій, вбивства, згвалтування і т.д. і т.п.
|
Адже ось на жаль не пощастило мені тебе зустріти... Я був би мабуть першим росіянином, хоч і фінським, що перейшов би при розмові з тобою на українську)) Якщо не великiй секрет, нипиши менi, де ти живеш (у якому мистi), наприклад в ПС.
-----------------
Feci quod potui, faciant meliora potentes...
|