Просмотр одиночного сообщения
Old 04-04-2013, 00:10   #7950
leijona3
Пользователь
 
Аватар для leijona3
 
Сообщений: 25,473
Проживание: Suomi
Регистрация: 30-10-2006
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от По-душка
да и kermaviili - национальный продукт, так и будет по-русски кермавиили. Как и smetana и creme fraiche.

Судя по технологии , кермавиили можно назвать маложирной сметаной,да и вкус этому соответствует.
Есть хороший сайт:
http://www.ruokatieto.fi/ruokakasva...s/maitotuotteet
"Hapatetut kermavalmisteet
Hapatettuja kermavalmisteita ovat kermaviili, smetana ja ranskankerma. Ne hapatetaan kermahapatteella.
Kermaviili valmistetaan hapattamalla 12 % rasvaa sisältävää pastöroitua ja homogenoitua kermaa.
Smetana valmistetaan hapattamalla 34 tai 42 % rasvaa sisältävää kermaa. Ranskankerma eli creme fraiche valmistetaan hapattamalla rasvatonta maitoa ja kermaa."
Даже тут из текста видно,что сметана и кермавиили отличаются только жирностью,а в остальном-одинаковый процесс изготовления.
 
0
 
0
    Ответить с цитированием