Просмотр одиночного сообщения
Old 17-06-2014, 21:45   #9717
Juzu
Пользователь
 
Аватар для Juzu
 
Сообщений: 5,862
Проживание: всё там же
Регистрация: 15-09-2008
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от ~aurinko~
Всё она вам правильно сказала. Я бы не говорила нигде официально Olen loppuun palanut, это болезнь, и она не физическая. Если конечно действительно не было бы депрессии.Вы предлагаете диагноз, это не усталось, это уже депрессия


Госпоже доктору~aurinko~ на заметку:

Masennusoire ja masennussairaus eli depressio tulisi erottaa toisistaan. Masennusoireet eivät välttämättä merkitse vielä depressiota.
Alavireisyys, tarmottomuus ja tilapäinen unettomuus voi liittyä normaaleihin arkielämän tapahtumiin ja muutoksen aiheuttamaan suruun. Nämä menevät itsellään ohi. Jos masennusoireita on useita yhtä aikaa ja niitä on esiintynyt vähintään 3 viikon ajan on syytä käydä asiantuntijalla.
Masennuksen takana voi olla sarja kuormittavia elämänmuutoksia tai persoonallisuuden häiriöalttius, joka altistaa depressiolle tilanteissa, joissa omat odotusarvot ja ihanteet eivät toteudu. Ihminen kokee epäonnistuneensa tai menettäneensä "kasvot". Myös aivokemian myrkytystila alkoholin liikakäytön tai huumeiden käytön seurauksena voi olla depression takana.

Vakavalle masennukselle on ominaista mielialan voimakas lasku. Mikään ei kiinnosta ja miellyttävinäkään pidetyt asiat eivät synnytä iloa. Ihminen on turta ja katselee elämää savuverhon läpi tuntien itsensä täysin ulkopuoliseksi. On kuin värit olisivat kadonneet. Muisti ja keskittymiskyky heikkenevät, asioitten aloittaminen on vaikeaa ellei mahdotonta. Uni on pätkittäistä ja masentunut heräilee aamuyöstä epämääräiseen ahdistuksen tunteeseen. Syyllisyydentunteita ja kuolemantoiveita voi esiintyä. Masennukseen voi liittyä myös voimakkaita kiputuntemuksia eri puolilla kehossa. Masennus voi kätkeytyä kivun taakse kokonaankin.
Пожалуйста, не отвечайте.
 
0
 
0
    Ответить с цитированием