Просмотр одиночного сообщения
Old 23-11-2015, 23:35   #2672
По-душка
ненасытная юзерша

Проживание: все там же
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от Eridia
Помогите перевести с русского на финский:
1. Я думаю,что 20 часов в неделю недостаточно, т.к. у моего сына существуют проблемы с освоением финского языка.Он посещает детский сад более 2 лет, но он почти не говорит и плохо понимает финский язык. Дома мы не можем оказать ему языковую поддержку, т.к. говорим по-русски и во дворе у него нет финоязычных друзей. Единственная возможность изучать язык у него в саду. А для этого 4 часа в день мало, ведь туда входят не только занятия но и одевание, прогулка, обед. Хотелось бы чтобы больше времени уделялось именно занятиям.
2. У нас в скором времени родится двойня и посещать кружки будет не удобно. Я бы хотел, чтобы уход был организован в том же саду, который сейчас посещает мой ребенок.

1. Luulen, että 20-tuntinen varhaiskasvatus ei ole riittävä, koska pojallani on vaikeuksia suomen kielen oppimisessa. Vaikka hän on käynyt päiväkodissa yli kaksi vuotta, hän puhuu ja ymmärtää suomea huonosti. Kotona emme pysty tukemaan häntä kielellisesti, koska puhumme venäjää. Pihalla hänellä ei ole suomenkielisiä kavereita. Ainoa paikka, missä hän voi oppia suomen kieltä, on päiväkoti. 4 tuntia päivässä on kuitenkin liian vähän tähän tarkoitukseen, koska tähän aikaan kuuluu oppituntien lisäksi pukeutuminen, ulkoilu ja ruokailu. Olisi toivottavaa, että enemmän aikaa olisi omistettu nimenomaan oppitunneille.

2.Meille on kohta tulossa kaksoset ja kerhoissa käyminen tulee olemaan hankalaa. Toivoisin, että päivähoito olisi järjestetty samassa päiväkodissa, jossa lapseni käy tällä hetkellä.

-----------------
Hymyily on toiseksi paras asia, jonka huulilla voi tehdä.