Видимо от начала (28.1.2024 klo 9.00 - 20.00) и до окончания выборов нового Президента - второго тура (11.2.2024 klo 9.00 - 20.00 ) никто не хочет нести ответственность за "мало ли что".
Я впервые буду голосовать против всех.
И статейки заказные о перебезчиках появились не вдруг именно к датам ближе к 15 января(!)
На днях задумалась о том, а не слишком ли мы все втянуты в ситуацию под названием "три страны"?! Мы живем не своей жизнью, а проблемными событиями решения по которым нам не дают принимать . А когда тогда вообще п р о с т о жить - спокойно работать, заботиться о родителях и детях, обучаться, и просто жить без переживаний?!
Получается что нами управляют наши враги о которых мы не подозревали до последнего времени.
Поскорее выбирайте, но адекватного. И пусть он поскорее разгонит это правительство из врагов народа , устраивающих свою никчемную жизнь на страданиях людей, к чертовой матери!
Да и.. отдельный привет уродам вышедшим в поддержку закрытия границы.
Kuten näyttää, kukaan ei halua ottaa vastuuta mistään alkaen (28.1.2024 klo 9.00 - 20.00) ja päättyen uuden presidentin valinnan toiseen kierrokseen (11.2.2024 klo 9.00 - 20.00), "mikä tahansa" ei ole kenellekään houkuttelevaa.
Aion äänestää ensimmäistä kertaa kaikkia vastaan.
Ja tilatut artikkelit "pettureista" eivät ilmestyneet sattumalta juuri lähemmäs 15. tammikuuta(!).
Viime aikoina olen miettinyt, emmekö ole liian syvällä tilanteessa nimeltä "kolme maata"?! Elämme ei omalla elämällämme, vaan tapahtumien ongelmallisilla päätöksillä, joita meiltä ei anneta tehdä. Milloin meidän pitäisi vain e l ä ä - työskennellä rauhassa, huolehtia vanhemmista ja lapsista, opiskella ja vain elää ilman huolia?!
Näyttää siltä, että meitä hallitsevat vihollisemme, joista emme tienneet viimeiseen asti.
Valitkaa nopeasti, mutta järkevää. Ja toivottavasti hän hajottaa tämän kansan vihollisten hallituksen, jotka elävät merkityksettömän elämänsä ihmisten kärsimysten kustannuksella, piru vie!"
Ja... erityiset terveiset friikkeille, jotka tukivat rajan sulkemista.
https://raja.fi/ru/-/vostocnaa-gran...anetsa-zakrytoj
.