Просмотр одиночного сообщения
Old 12-01-2006, 00:52   #9
rewrew
xx
 
Аватар для rewrew
 
Сообщений: 7,478
Проживание: Куусанкоски / Дурдом (рядом)
Регистрация: 06-01-2006
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от Sananjalka
Politiikkaa

Moi viisaat!

Näin pressanvaalien alla voinee vähän puhua politiikkaa. Mulla on äänioikeus Suomessa. Olen aina vaaleissa ollut heikomman puolella. Ihan huvikseni. Nyt heikoin ehdokas on tuo "TE-keskus mies" Arto Lahti. Mutta epäilyttää, voiko sen puolella olla kun se on niin onnetttoman onneton. Mitä mieltä te olette?


Epäilemättä hän on vaalihäirikkö, erittäin ärsyttävä kun saa puhua niistäkin asioista joista puoluelliset eivät uskalla. Hän tietää että ei mene läpi, mutta varmasti on voiton puolella kun vie 1 tai 2 % KOLMIKOLTA.

Vaikka Suomessa vaalilaki velvoittaa tiedotusvälineet antamaan tasavertaisesti aikaa jokaiselle ehdokkaalle niin asiat ovat toisin. Demokraatia ei pelaa - KOLMIKKO saa eniten julkisuutta, sen jälkeen puoluelliset, sen jälkeen Lahti.

Nyt. Kun materiaalia on tarpeiksi paljon siitä että vaaleissa on menetelty epärehellisesti Arto Lahti (toisin kun puoluelliset) voi vaatia vaalituloksen mitätöimistä. Tämähän varsinkin tulee harmilliseksi ja pitkäaikaiseksi prosessiksi, Eli toinen Alpo Rusi juttu, Minkä seuraukset voivat olla mitkä tahansa - jopa vain kahden vuoden presidenttikausi, jonka jälkeen uudeet vaalit.
 
0
 
0
    Ответить с цитированием