Просмотр одиночного сообщения
Old 17-04-2004, 13:44   #256
Ralphie
Moderaattori

Проживание: Свой дом
Status: Offline
Цитата:
Первоначальное сообщение от kissa
Tämä on hyvä, tasokas paikka. Fiksuja ihmisiä, käyttäytyvät hyvin. Mukava lukea, mielenkiintoista tutkia venäläistä hengenelämää, ajattelutapaa.

Wau, opi venäläistä ajatusmaailmaa, ja jos siinä onnistut niin paljasta salaisuutesi.. Koska mä en onnistu. Olen yrittänyt kaikkea. Lähestynyt marginaaliryhmiä ja työstänyt heidän kanssaan ajatuksiani. Stimuloinut itseäni kemiallisesti vodkalla ja kokeillut tehdä havaintoja näkemäni perusteella ihmisten vuorovaikutuksesta, analysoinut ihmisten asentoja ja valta-asemaa toisiinsa yhteiskunnassa, mutta silti.. En ymmärrä. Minusta on kuitenin tullut heidän ajatusmaailman addikti ja tapojen sivustaseuraaja. Suosittelen

Цитата:
А их вот тебе, наверное, никогда не понять.
Да и вообще, немногим.
Ты и меня понять не можешь ... Меня даже финны по-фински иногда не понимают ...

Трудно всех понять.. Русским трудно понять финнов, а финнам русских. Культура разная, но по-моему через несколько лет барьер всегда все пересекают, maassa maan tavalla, you know. Проживя несколько лет в Европе ты будешь больше понимать Западную Европу и удивляться Восточной. Или наоборот. Я не совсем понимаю русских девушек, но я уверен есть и для меня подходящие лица! В данный момент я больше понимаю финнок, вот весь и вопрос.

0

0