Työpaikka - есть работа
Jussi Safiyari (0400 424 191, safiiri@nic.fi) etsii henkilöä joka on jo koulutettu tai haluaa koulutusta auto meikkaajaksi. Työhön sisältyy autojen pesu sisältä ja ulkoa, myllytyskoneen käyttöä, käsivahaukset ja viimeistelyt. Työntekijän alkupalkka on 1200 euroa bruttona joka kasvaa koulutus- ja harjoitteluajan (6kk) jälkeen, mutta voi myös saada bonuksia jos työn taso ja tahti ovat kiitettäviä. Henkilöllä pitää olla ajokortti, osattava suomenkieltä ja valmis olemaan reipas ja valmis sisäistämään opetuksen mahdollisemman hyvin ja nopeasti. Työ alkaisi mahdollisemman nopeasti Kaivokselan Mazda-talolla.
Юсси Сафиари ищет человека, который умеет готовить к продаже машины или готов научится этому. В обязанности входит: чистка (мойка) машины, полировка, нанесение воска и т.д. Начальная зарплата 1200 брутто, после стажировки и обучения (6 м-цев) зарплата будет расти. Если уровень работы и скорость будут на высоте, бонусы появятся раньше. У работника должны быть права, знание финского, трудолюбие и готовность быстро учиться. Работа в Кайвоксела (Мазда).
---
-ank: email в сообщении исправлен: взят из сообщения #4
Последнее редактирование от ank : 22-05-2006 в 16:12.
|