Просмотр одиночного сообщения
Old 17-09-2004, 00:34   #40
Stanislaw
Гость
 
Сообщений: n/a
Проживание:
Регистрация:
Status:
Цитата:
Первоначальное сообщение от kissa
No, tuskin suomalaiset niitä sotalauluja ehtivät kuunnella, kun venäläiset tuli pyssyt kourassa ja hampaat irvessä rajan ylitse ...

... siinä tilanteessa ei olisi edes Beethovenin 9. sinfonia tehnyt iloista, mukavaa ja väkivallatonta vaikutelmaa.

Venäjä sotii jatkuvasti jossain päin maailmaa.

Minä tiedän tämän siitä, että Suomikin sotii pari kertaa vuosisadassa - juuri tuon Venäjän kanssa. Vai olivatko ne sittenkin jostain muusta maasta - vain naamioituneita venäläisiksi?

Tällä vuosisadalla ei ole vielä ehditty tappelemaan.

Näin mutu-tietona luulen, että Venäjällä tapahtuu paljon henkirikoksia, varkauksia ja pahoinpitelyitä. Eikö tapahdu? Ehkä tämä mielikuvani on vain länsimaisen, ryssävihaisen median luomaa illuusiota?

Yksittäinen venäläinen ihminen on ihana ja ystävällinen. Mieheni on erittäin rauhallinen, eikä tekisi pahaa kärpäsellekään.

Sen sijaan Venäjän valtio ja valtion systeemit tukevat väkivaltaa. Suuri taloudellinen eriarvoisuus ja alkoholi eivät ole hyvä yhdistelmä.

Kissa


Kyllä ne suomalaiset ehtivät niitä säveltää ja laulaa oikein rinta rottingilla. Eihän niitä olisi muuten olemassakaan. Vai luuletko että ne on rauhan aikana kehitelty?

Venäjä on imperialistinen suurvalta. Tottakai sillä on jotain kahakoita jossain päin maailmaa jatkuvasti. Niinhän on myös toisella imperialistisella suurvallalla, USA:lla. Se kuuluu suurvallan ominaispiirteisiin. Aina on joku joka haluaa provosoida, härnätä ja haastaa suurvaltoja kamppailuun. Niin on ollut aina. Suurvaltoja ovat olleet Venäjän ja USAn lisäksi Saksa, Ranska, Iso Britannia, Mongolia, Tataarien kuningaskunta, Rooma, Persia, Egypti, yms. yms. yms. Kaikki ne ovat käyneet sotia.

Kun sanoit, että Suomi on sotinut vain venäläisiä vastaan, olet siinä totaalisen väärässä. Suomi on sotinut Ruotsia, Tanskaa, Norjaa, viikinkejä yms. vastaan Lisäksi suomalaiset ovat sotineet usein myös keskenään. Ja miten on mahdollista että niin rauhaa rakastava kansa teloitti 37 000 omaa kansalaistaan vajaan kolmen kuukauden aikana sisällissodan jälkeen? Tuo on jopa nopeampi vauhti (varsinkin väkilukuun suhteutettuna) kun mitä Stalin ehti tehtailla ruumiita Gulageissaan.

Suomi on tuhannen vuoden aikana käynyt noin sata sotaa. Niistä ehkäpä puolet venäläisiä vastaan. Lisäksi jos lasketaan että kuinka monta kertaa suomalaiset ovat yksinään tai osana Ruotsia hyökänneet Venäjälle ja kuinka monta kertaa Venäläiset ovat hyökänneet Suomeen, ovat puntit melko tasan.
 
0
 
0
    Ответить с цитированием