Цитата:
Сообщение от ~aurinko~
Спасибо. Не помнишь как её варить? Последний раз ела пшённую кашу когда жила на родине. Кашу варила не я и варили её не в духовке.
|
4 annosta | Valmistusaika 1,5 - 2 h
Raaka-aineet Ostoslistalle
2 dl hirssiä
1 l maitoa
1 nokare voita tai margariinia
suolaa oman maun mukaan
Ohjeet
Laita ainekset uunivuokaan ja vuoka 175 asteiseen uuniin. Sekoittele muutaman kerran paistamisen alkupuolella. Valmistuu noin 1-1,5h tunnissa vähän vuoan mallistakin riippuen. Valmista, kun neste imeytynyt hirssiin ja puuron pinta on saanut ruskeaa väriä.
Maistuu voisilmän kanssa sellaisenaan, mutta on erinomaista mansikkasopan kanssa!
Но я её варю. Сначала отвариваю до полуготовности в воде, а потом наливаю молока. Часто помешиваю , чтобы не пригорела и чтобы не слишком горячая плита была ( обычно "3" из "6") . Сахар- по вкусу
(Часто варю пшено с тыквой)
-----------------
" Жизнь — цепь, а мелочи в ней — звенья. Нельзя звену не придавать значенья"
|