|
08-06-2007, 01:04
|
|
Registered User
Проживание:
Status: Offline
|
НОВИЙ КОНСУЛ
Вітаю.
Закінчується термін мого довготермінового відрядження до Фінляндії. Сподіваюсь що я гідно представляв інтереси України на холодній фінській землі.
З середини червня ц.р. консулом працюватиме Рубашов Юрій.
Можу порадити частіше відвідувати сайт Посольства www.ukraine.fi або дізнаватися інформацію за телефоном (09) 22890072.
Відгуки на мою роботу вітаються.
Консул,
В’ячеслав Пальчук.
|
|
|
08-06-2007, 02:29
|
|
Гость
Проживание:
|
Славко, велика подяка за твоє відношення до роботи та всіх нас! Нажаль не встиг завітати до твого від"їзду, так що доведеться цього разу міняти паспорта у нового консула Ось відразу і побачимо як швидко він працює Залишається лише побажати гарної та швидкої кар"єри, та повернення до нас у ранзі посла На все найкраще!
|
|
|
08-06-2007, 03:19
|
|
Registered User
Проживание:
|
Вот это да!
Если это не пуля (в смысле автора сообщения), то нынешний украинский консул заслуживает уважения уже только за то, что вот так взял и написал на этом форуме. Да еще и отзывы о своей работе приветствует.
Так держать!
|
|
|
08-06-2007, 08:10
|
|
SLAVA UKRAINI
Проживание: Espoo
|
В’ячеслав Пальчук, дякую i я за вашу роботу. Саме приемне- це те, що справи можна вирiшувати на українськiй мовi та з приемною людиною. "Це ви згубили паспорт?"
-----------------
"You have to sit by the side of a river a very long time before a roast duck will fly into your mouth." -G. Kawasaki
|
|
|
09-06-2007, 14:38
|
|
Serduchka sux!
Проживание:
|
Цитата:
Сообщение от Consul
Вітаю.
Закінчується термін мого довготермінового відрядження до Фінляндії. Сподіваюсь що я гідно представляв інтереси України на холодній фінській землі.
З середини червня ц.р. консулом працюватиме Рубашов Юрій.
Можу порадити частіше відвідувати сайт Посольства www.ukraine.fi або дізнаватися інформацію за телефоном (09) 22890072.
Відгуки на мою роботу вітаються.
Консул,
В’ячеслав Пальчук.
|
В’ячеслав, велика подяка! Сподiваюсь, що Ви - нове поколiння держслужбовцiв, а не виключення з правил. Успiхiв в кар'єрi, здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині!
|
|
|
13-06-2007, 12:52
|
|
Проживание: None
|
ОЙ! а мы уже так к Вам привыкли!
Спасибо огромное за отличную работу!!! не передать словами уважение и благодарность!
В НАШЕ посольство всегда было приятно обращаться , т.к всегда находишься в полной уеренности , что тебе действительно помогут!
Надеюсь "наследник" будет достойным!
|
|
|
13-06-2007, 13:01
|
|
Mavashi Geri Djodan! Kia!
Проживание: Helsinki
|
Цитата:
Сообщение от federajj
ОЙ! а мы уже так к Вам привыкли!
Спасибо огромное за отличную работу!!! не передать словами уважение и благодарность!
В НАШЕ посольство всегда было приятно обращаться , т.к всегда находишься в полной уеренности , что тебе действительно помогут!
Надеюсь "наследник" будет достойным! :Д
|
Полностью согласен
-----------------
"Можно любить драться, можно не любить драться, но лучше всё таки уметь драться!"
"Не задавайте боксеру таких вопросов на которые он не сможет ответить словами!"
|
|
|
13-06-2007, 13:59
|
|
Проживание:
|
Слава, від себе персонально хочу сказати велике тобі дякую,
за твою працю, за вміння товарищувати, за допомогу як українцям так і товариству.
Хочу побажати тобі великих починань, та карьерного зростання в Україні, та великі вітання від мене, твоїї красуні дружині, та чудовому при чудовому малюку.
-----------------
Україна понад Усе!
|
|
|
03-07-2007, 14:11
|
|
Пользователь
Проживание:
|
Podyaka Vyacheslavovi !!!!
Цитата:
Сообщение от Pokryshkin
В’ячеслав, велика подяка! Сподiваюсь, що Ви - нове поколiння держслужбовцiв, а не виключення з правил. Успiхiв в кар'єрi, здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині!
|
na 100% zgoden !!!!!!!! Slavko, schuro djakuemo za vidnoshennya dol nas !!!!!!!!!!!!
vsih blag tobi i roduni !!!!!!!!!!!
|
|
|
Опции темы |
Поиск в этой теме |
|
|
Опции просмотра |
Оценка этой теме |
Линейный вид
|